Jelení guláš

17.10.2012
Potřebujeme:

1 kg jeleního předního masa, 2 cibule, 2 - 3 stroužky česneku, 1 dl červeného vína, sádlo, mletá červená paprika, mletý pepř, majoránka, hladká mouka

Jak na to:

Maso pokrájejte na stejné kousky. Na sádle osmahneme cibuli, přidáme papriku a zalijte vývarem nebo horkou vodou. Osolené a okořeněné maso vložte do vývaru, přidejte prolisovaný česnek a duste. Pokud je to nutné podlévejte vývarem, nebo vodou. Duste 1,5 - 2 hodiny. Když je maso měkké, přidejte majoránku, zahustíme moukou a povaříme. Nakonec přilijte červené víno a prohřejte. Podávejte s chlebem.

Podobné recepty:

Jelení guláš, Guláš ze zvěřiny, Jelení guláš, Jelení kýta na víně, Jelení guláš v tlakovém hrnci