Ryba na rožni
16.10.2012

8 plátků tuňáka po 120 g, 16 tenkých plátků prorostlé uzené slaniny, 4 rajčata, olivový olej, šťáva ze 2 citrónů, svazek meduňky, pár bobkových listů, pepř, sůl
Jak na to:Plátky tuňáka osolte, opepřete a marinujte citronovou šťávou. Posypte nasekanou meduňkou. Na rožeň střídavě napichujte 2 plátky ryby, 4 plátky slaniny, 2 půlky rajčata a několik bobkových listů. Pokapejte olejem a grilujte nebo pečeme v troubě asi 15 min. Podávejte s půlkami citronu a topinkami potření česnekem.
Podobné recepty:Zapékaná ryba s nivou, Ryba na kari koření, Zapékaná ryba s nivou, Kuřecí pochoutka s kari na rožni, Zapečená ryba v listovém těstě