Šuhajdy

13.9.2012
Potřebujeme:

¼ kg práškového cukru, 200 ml mléka, 2 PL kakaa, 1 krémový prášek zlatý klas, 250 g ztuženého rostlinného tuku, 50 g rozinek
Na ozdobu: lentilky nebo želatinové bonbóny

Jak na to:

Z mléka, cukru, kakaa a Zlatého klasu za stálého míchání uvaříme hustou kaši. Potom ke kaši postupně přidávejte ztužený tuk a nakonec scezené namočené rozinky. Směs ještě dobře vy-míchejte a dejte do chladu.
Lžící se směsi odebírejte i jemně ji vtláčejte do papírových košíčků. Do středu můžete dát jako ozdobu lentilky nebo želatinové bonbony

TIP: z dávky vám vyjde asi 30 středně velkých košíčků.

Podobné recepty:

Kokosové Šuhajdy, Kukuřičné lupínky v čokoládě, Šuhajdy ze salka, Šuhajdy, Šuhajdy