Rybí filé na olivách

13.9.2012
Potřebujeme:

2 porce rybího filé, 400 g brambor, 1 cibule, 1 paprika, 4 rajčata, mletý pepř, 200 g oliv bez pecek, citronová šťáva, sůl

Jak na to:

Brambory pokrájejte na kostky, papriku na nudličky a cibuli nadrobno. Osmažte na rozehřátém oleji, přidejte oloupané a na kostky nakrájená rajčata, podlijeme vodou, osolte, opepřete a duste.
Na jiné pánvi usmažte rybí filé, přidejte směs z brambor a zeleninu, dochuťte a filé i se směsí spolu prohřejte. Nakonec přidejte olivy a pokapejte citronovou šťávou. Podávejte s bílým chlebem.

Podobné recepty:

Zapečené rybí filé, Smažené rybí filé v kokosu, Pečené rybí filé se žloutkovou pěnou, Zapékané filé, Smažené rybí filé