Čína bouřlivé mladosti

Potřebujeme:

200 g vepřového karé, 200 g kuřecích prsou, 1 cibuli, 2 zelené papriky, sójovou omáčku, celer, olej, suché víno, worcester, tabasco nebo chilli omáčku, 2 rajčata, 2 hrsti černých hub (Jidášovo ucho), 1 hlávku česneku, 4 lžičky solamylu, 3 lžičky mořské soli.

Jak na to:

Lilky oloupeme, nakrájíme na kostky, osolíme a necháme postát, dokud nepustí šťávu. Lilky opláchneme vodou, necháme okapat. Orestujeme na části oleje. Celer očistíme, pokrájíme na nudličky a uvaříme v osolené vodě. Na zbylém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, rajčatový protlak, osolíme, zředíme zeleninovým vývarem a uvaříme omáčku. Do hotové přidáme lilek, celer, opláchnuté kapary, na kolečka nakrájené olivy, dochutíme cukrem a necháme přejít varem.

Podobné recepty:

Čína ala Nikola, Čína, Čína-sojovka, Cuketový zapečený nákyp, Kuřecí maso s pórkem, žampioóny a sterilovaným hráškem