Jogurtový zeleninový salát

1 salátová okurka, 4 malé cibulky, 2 rajčata, 2 sklenice bílého jogurtu, zelená petrželka, kopr, 1 lžičku mletého kmínu, mletý bílý pepř, sůl
Jak na to:Okurku nakrájejte na velmi tenké kolečka, jádra odstraňte a kolečka okurky rozčtvrťte. Přidejte malé cibulky nakrájené nadrobno, osolte, promíchejte a odložte do chladu na 30 min. Potom směs dejte do mísy, přidejte oloupaná rozčtvrcené rajčata, zbavené jader, nasekanou zelenou petrželku, kopr a zlehka promíchejte. Jogurt rozmíchejte a nalijte na okurkovou směs, kterou osolte, opepřete kmínem, mletým bílým pepřem a odložte do lednice asi na 1 hod.. Podávejte studený, ozdobený čerstvým koprem a s chlebem natřeným máslem.
Podobné recepty:Cottage fit salát, Kuře na Moravance, Jogurtový ovocný salát, Boloňský těstovinový salát, Míchaný zeleninový salát