Slovenska pizza

8.10.2012
Potřebujeme:

1 listové těsto, kečup (nebo podobnou omáčku), 150 g tvrdého sýra, 150 - 200 g šunky (salámu), pepř, 1 - 2 stroužky česneku, 1 vejce

Jak na to:

Listové těsto rozválejte tence tak, aby bylo co největší, ale aby se netrhala. Potřete ho kečupem po celé ploše, pak těsto posypte připravenou směsí z nastrouhaného sýra, šunky (salámy), koření a rozmačkaného česneku. Těsto srolujte (jako roládu), potřete rozšlehaným vejcem a dejte péct do vyhřáté trouby. Pečte při 220 - 230 ° C ve středu trouby.

TIP: Plech nepotírejte ani na něj nesypte mouku, ale můžete použít papír na pečení.

Podobné recepty:

Pizza taštičky, Pizza rohlíky, Tygříkova pizza od Medvídka Pú, Pivní pizza, Pizza chléb