Vepřové maso ve šlehačce

10.10.2012
Potřebujeme:

4 vepřové kotlety, brambory, sůl, mletou papriku, šlehačku, máslo

Jak na to:

Maso naklepeme a nechte chvíli ležet v šlehačce.
Brambory nakrájejte na plátky. Do máslem vymazané formy vložte polovinu brambor, ty osolte a o paprikujte, na ně položte plátky masa. Na maso napěchujeme vrchní polovinu brambor a také osolte a o paprikujte. Formu přikryjte a dejte do trouby péct při 200 ° C na asi 2 hod. Před koncem pečení odkryjte aby se vám vytvořila kůrka.

Podobné recepty:

Vepřové ve šlehačce, Vepřové maso, Vepřové masíčko po znojemsku, Vepřové kotlety s bramborem na šlehačce, Rychlá šlehačková bábovka