Vaječný salát s řeřichou

Potřebujeme:

8 vajec, 2 jarní cibulky, 150 g majonézy, 100 g tatarské omáčky, 1 PL řeřichy či jiných bylinek na ozdobení, ½ PL na jemno nasekané pažitky, mletý bílý pepř, sůl

Jak na to:

Vejce uvařte natvrdo (asi za 10 min.), Nechte vychladnout, oloupejte a nakrájejte na menší kostky. Cibulky očistěte, omyjte a nasekejte na jemno spolu se zelenou natí a přidejte k vejcím.
V misce smíchejte majonézu s tatarskou omáčkou. Osolte, opepřete a přidejte pažitku. Vše promíchejte a vejce touto směsí přelijte. Ozdobte naklíčených řeřichou (bylinkami). Salát podávejte s tmavým pečivem či chlebem.

Podobné recepty:

Vaječný krém, Vaječný salát, Vaječný koňak - Amareto, Cibulový-vaječný salát, Nizozemský vaječný salát s květákem