Grilovaný lososový "sandwich" s chřestem, bramborem a holandskou omáčkou

3 konzervy aljašského lososa, 1 bagetu, 100 ml olivového oleje, 1 kg brambor, 200 g chřestu, 50 dkg másla, 200 m oleje alba, 5 ml žloutků, vinný ocet, špetka estragonu, pepř, sůl
Jak na to:Na lososa si dejte tenký plátek bagety a opečte do křupavá. Uvařte si brambory. Chřest spařte a orestujte na másle. Omáčku si připravte ve vodní lázni se žloutky, vinným octem, olejem alba. Dochuťte solí, pepřem a estragonem.
Podobné recepty:Vařený chřest s holandskou omáčkou, Zelenina s holandskou omáčkou, Chřest s holandskou omáčkou, Chřest s holandskou omáčkou, Mleté telecí řízky s kaviárem a holandskou omáčkou