Pečený hermelín
22.10.2012

4 hermelíny, 10 dkg turistické salámy, 2 rajčata, 1 paprika, 1 větší cibule, 4 PL štiplavého kečupu, 4 lžičky koření dle vlastní chuti, plnotučná hořčice, špetka soli, pepř
Jak na to:Hermelíny podélně rozkrojte na 3 plátky jako dort. Spodní díl potřete hořčicí, poklademe na něj tenká kolečka cibule, salám a plátky rajčata. Okořeňte podle chuti. Přidejte další díl, který potřete štiplavým kečupem něj dejte papriku, rajče a salám, opepřete. Přiklopte poslední díl a spíchnite párátkem. Pečte v troubě asi 7-10 min. Hotový sýr se rozteče a chutě se spojí. Podávejte s čerstvým chlebem a zeleninou nebo s vařenými brambory a salátem.
Podobné recepty:Grilovaný hermelín, Plněný hermelín, Plněný hermelín, Hermelín s ananasem, Plněný hermelín s ořechy