Zbojnický guláš

9.10.2012
Potřebujeme:

100 g uzené slaniny, 1 cibule, 1 stroužek česneku, ½ kg libovolného masa, mletou červenou papriku, 1 feferonku, 4 očištěné brambory, 3 houby (čerstvé nebo sušené), 1 hlávku zelí, kmín, sůl

Jak na to:

Kostky slaniny Zpěňte. Když pustí tuk a zbělají přidejte nasekanou cibuli a česnek. Když cibule zesklovatí přidejte papriku, maso, feferonku, brambory, houby, posolte a uvařte. Brambory rozmačkejte a do měkkého masa přidejte nastrouhanou hlávku zelí, posypte kmínem a povařte dokud zelí nezměkne. Podávejte s chlebem.

Podobné recepty:

Zelný guláš, Guláš s lečem, Cuketový guláš se zeleninou, Kotlíkový guláš, Hlívový maďarský guláš