Zbojnický guláš

100 g uzené slaniny, 1 cibule, 1 stroužek česneku, ½ kg libovolného masa, mletou červenou papriku, 1 feferonku, 4 očištěné brambory, 3 houby (čerstvé nebo sušené), 1 hlávku zelí, kmín, sůl
Jak na to:Kostky slaniny Zpěňte. Když pustí tuk a zbělají přidejte nasekanou cibuli a česnek. Když cibule zesklovatí přidejte papriku, maso, feferonku, brambory, houby, posolte a uvařte. Brambory rozmačkejte a do měkkého masa přidejte nastrouhanou hlávku zelí, posypte kmínem a povařte dokud zelí nezměkne. Podávejte s chlebem.
Podobné recepty:Zelný guláš, Guláš s lečem, Cuketový guláš se zeleninou, Kotlíkový guláš, Hlívový maďarský guláš