Vínový krém s jablky
10.10.2012

300 ml zakysané smetany, 80 g moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, 3 PL moučkového cukru, 1/8 l bílého vína, šťáva z 1 citronu, 3 jablka, 1 PL rozinek
Jak na to:Jablka oloupejte, vyřízněte jádřince, nadrobno nakrájejte, promíchejte s rozinkami, 3 PL cukru, 1 PL citronové šťávy a rozdělte do 4 misek. Smetanu promíchejte s cukrem, vanilkovým cukrem, přimíchejte víno a zbylou citrónovou šťávu, nalijte na jablka a odložte do lednice alespoň na 2 hod.
Podobné recepty:Majonézový salát s jablky a ořechy, Krémeš z bebe sušenek, Kapr s jablky a paprikou, Koláč s jablky, Pečená kachna obložená jablky