Srnčí guláš

750 g srnčího masa s kostí (přední), 75 g margarínu, 40 g hladké mouky, 100 g cibule, mletá paprika, kmín, rajčatový protlak, citronová kůra, česnek, pepř, sůl
Jak na to:Na polovině tuku osmahneme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme papriku a omyté maso nakrájené na úhledné kousky, dejte na opražené cibuli, osolte, opepřete a na mírném ohni duste doměkka. Maso vyjměte, šťávu vysmažte na tuk, zaprášíme moukou a za stálého míchání Zpěňte. Pak zalijte studeným vývarem nebo vodou, rozmíchejte, přidejte rajčatový protlak a vařte asi 30 min. Potom zamíchejte rozetřený česnek, omáčku přeceďte na maso a povařte.
Podobné recepty:Srnčí guláš, Guláš ze zvěřiny, Srnčí guláš, Lovecký jagárek ze srnce, Srnčí medailonky s drceným bramborou