Vejce Fu Yung

Potřebujeme:

6 vajec, 100 g sójových výhonků, 1, 5 lžičky sójové omáčky, 4 nasekané jarní cibulky, 3 lžíce oleje, pepř, sůl

Jak na to:

Vejce ušleháme spolu se sójovou omáčkou, přidejte jarní cibulky, podle chuti osolte a opepřete. V pánvi na smažení rozpalte olej a sójové výhonky opražte za stálého míchání asi 3 min. Zalijte je ušlehanou vaječnou směsí. Nechte ji na mírném plameni ztuhnout a pak ji položte pod gril, aby se vrchní strana opekla a ztuhla. Nakrájejte na dílky a ihned podávejte.

TIP: Směs v průběhu pražení míchejte, takže ztuhne v podobě smaženice.

Podobné recepty:

Vejce s kaviárem v šunce, Smažená vejce, Noky z vejce a krupice (do polévky), Rychlé těsto na pizzu, Tvarohová omáčka