Těstoviny s paštikou a rajčaty
19.10.2012

¼ kg těstovin, 1 větší konzerva játrové paštiky (asi 200 g), 1 cibule, 2 PL tuku, 5 rajčata, 3 stroužky česneku, sůl, 1 PL na jemno nasekaných lístků a kvítků tymiánu, (případně sušený), tuk na vymazání pekáče, 4 PL nastrouhaného sýra
Jak na to:Na tuku osmahneme na jemno nakrájenou cibuli, přidejte na malé kousky pokrájená rajčata, prolisovaný česnek, tymián a dusíme 5 min. Ke směsi přidejte Paštiky a nechte ji za stálého míchání roztavit.
Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě a vmíchejte do nich zeleninovou směs s Paštiky. Na talíři posypte sýrem.
Těstoviny se sušenými rajčaty secchi, Fusilli s mořskými plody, rajčaty a vínem, Těstoviny s bazalkovou omáčkou, Těstoviny s rajčaty, Těstoviny s rajčaty a mozzarelou