Hořčičné pečené kotlety se šunkou a volský okem

Potřebujeme:

Na jednu osobu:, 1 plátek kotlety, 1 plátek šunky, 1 vejce, rajčatový protlak, tuk, pepř, sůl

Jak na to:

Pečeně umyjte, dobře vyklepejte, osolte, opepřete mletým černým pepřem, potřete z obou stran hořčicí a přiložte tenký plátek šunky, který potřete rajčatovým protlakem a znovu posypte kořením. Takto připravené plátky vložte na rozpálený tuk v hrnci, podle potřeby podlijeme malým množstvím vody a pod přikrývkou poduste. Když změknou, vypečte je na sádle a před servírováním přidejte na vrch každého šunkového plátku 1 vejce. Pečte dokud bílek neztuhne. Servírujte s pečenými bramborami a anglickou oblohou.

Podobné recepty:

Kyselé brambory s volský okem, Bagel plněný chřestem, sýrem, šunkou a vajíčkem, Vepřové na másle, Játrový sýr s volský okem, Zelené fazolky na kari