Sloní žrádlo

22.9.2009
Potřebujeme:

40 dkg salámu (junio či gothaj), 2x zeleninu Moravanka, 1 majonézu, ocet, sůl, pepř, kečup

Jak na to:

Připravíme si mlýnek na maso. Salám nakrájíme na větší kousky a zeleninu dáme do cedníku a necháme odkapat. Salám i zeleninu semeleme mlýnkem. Vše dobře promícháme.
Majonézu si dáme zvlášt do misky a ochutíme ji špetkou pepře a soli a přidáme jednu velkou lžíci octa. Vše důkladně promícháme a vložíme do mísy již s namletou směsí. Opět vše promícháme a přidáme jednu lžící kečupu.
Promícháme a dáme do lednice vychladnout.

Autor receptu: Niki

Podobné recepty:

Sloní žradlo, Sloní žrádlo, Sloní žrádlo, Sloní žrádlo, Sloní žrádlo