Sloní žrádlo
Potřebujeme:40 dkg salámu (junio či gothaj), 2x zeleninu Moravanka, 1 majonézu, ocet, sůl, pepř, kečup
Jak na to:Připravíme si mlýnek na maso. Salám nakrájíme na větší kousky a zeleninu dáme do cedníku a necháme odkapat. Salám i zeleninu semeleme mlýnkem. Vše dobře promícháme.
Majonézu si dáme zvlášt do misky a ochutíme ji špetkou pepře a soli a přidáme jednu velkou lžíci octa. Vše důkladně promícháme a vložíme do mísy již s namletou směsí. Opět vše promícháme a přidáme jednu lžící kečupu.
Promícháme a dáme do lednice vychladnout.
Autor receptu: Niki
Podobné recepty:Sloní žradlo, Sloní žrádlo, Sloní žrádlo, Sloní žrádlo, Sloní žrádlo