Domáci tatarka

15.4.2008
Potřebujeme:

zakysaná smetana, horčice, pórek, sůl, pepř - nemusí být, 1 steril. okurka, chilli omáčka

Jak na to:

použijeme celou zakysanou smetanu - lepší je polotučná, vlijeme do misky, přidáme 2 lžičky horčice, sůl a pepř dle chuti (pepř nemusí být) a porek nakrájený na drobno (asi tak 8 cm porku) - také dle chuti, nastrouhat na jemno 1 steril. okurku a nakonec přidám 2 lžičky chilli omáčky - kdo má rád pikantnější a zamíchat a nechat aspoň 2 hodinky uležet. moc dobrá ke kroketám, hranolkám i dokonce namazané na chlebu či rohlíku.

Podobné recepty:

Tatarská omáčka, Feferonkova tatarka, Čočkový salát, Česneková pomazánka, Zelový salát