Sépie se zeleninou

4.5.2008
Potřebujeme:

2 sépie, 1 lžička bílého vína, 2 lžičky oleje, 1 šálek vývaru, 50 g celeru, 1 okurka, půl lžičky cukru, sůl, pepř.

Jak na to:

Sépie očistíme a sloupneme z nich kůži. Nakrájíme na větší kousky. Připravíme si marinádu ze soli, bílého vína, oleje, do ní dáme sépie a necháme marinovat asi 30 minut. Vývar, celer, okurku, cukr, sůl a pepř dáme do šálku a povaříme. Když je celer měkký, přidáme sépie i se zálivkou a vše dovaříme doměkka.
Podáváme s rýží.

Podobné recepty:

Sépie s okurkou v omáčce sanbai-zu, Pizza s plody moře, Pizza s plody moře, Sushi Maki, Těstovinový salátek