Okurky s tuňákem z nice
5.5.2008

2 štíhlejší salátové okurky, 1 krabička tuňáka v oleji (případně 150 g čerstvého rybího masa), 40 g másla, 1-2 lžičky rajčatového protlaku, 100 ml majonézy, pepř, sůl
Jak na to:Okurky oloupeme, rozpůlíme a vyndáme jádřince. Pak je rozkrájíme na asi 8cm kousky a dáme je na deset minut vařit do osolené vody. Uvařené okurkové lodičky pak necháme odkapat. Mezitím v hlubokém talíři vidličkou promícháme máslo s tuňákem, pepřem a solí. Touto hmotou naplníme kousky odkapaných okurek, naaranžujeme je na skleněnou mísu a tam je polejeme majolkou, do které jsme přimíchali rajčatový protlak nebo kečup.
Podobné recepty:Tuňáková pomazánka, Těstoviny s tuňákem, Těstovinový salát s tuňákem, Zapečená rajčata s tuňákem, Zeleninový salát s tuňakem