Domácký hovězí guláš

9.5.2008
Potřebujeme:

500 gramů hovězího masa, dvě lžíce oleje, tři cibule, mletá paprika, majoránka, kmín, mletý pepř, sůl.

Jak na to:

Na oleji necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli, lehce opečeme na kousky nakrájené maso zbavené viditelného tuku, přidáme mletou papriku, kmín, majoránku, pepř a sůl, v létě můžeme ještě přidat na nudličky nakrájenou zelenou papriku a kousky rajčat, vše zalijeme horkou vodou a zakryté dusíme do měkka, nejlépe v tlakovém hrnci. Podáváme s chlebem, knedlíkem nebo vařenými bramborami.

Podobné recepty:

Znojemský hovězí guláš, Hovězí guláš netradiční, Chatový guláš po brezoviansky, Telecí Guláš, Maďarský guláš