Tvarohovo-pudinková vynikající buchta

13.5.2008
Potřebujeme:

Těsto: 15dkg cukru, 40dkg hladké mouky, 25 dkg másla (hery), 1 prášek do pečiva, 1 žloutek, 2 lžíce kakaa, 3 lžíce mlékaNádivka: 2 tvarohy, 3 žloutky, 1 lžíce solamylu, 25dkg cukru, 3 lžíce rumu, uvařený pudink z 1/2 l mlékaPoleva: 10dkg másla, 24dkg cukru, 4 lžíce kakaa, 4 lžíce vody

Jak na to:

Přísady na těsto (zbyde nám bílek, který se bude šlehat do nádivky) pořádně prohněteme a až je propracované rozděíme jej na 2/3 a 1/3 do sáčku a dáme pořádně zmrznout. Těsto musí být zmrzlé, aby se dalo strouhat.Jakmile máme zmrzlé těsto, začneme připravovat nádivku. Tvaroh, žloutky, solamyl,cukr a rum pořádně promícháme. Připravíme si pudink, který horký nalejeme do rozmíchaných přísad. Promícháme a nakonec přidáme sníh ze 4 bílků.Vymažeme a vysypeme plech. Větší díl těsta nastrouháme na hrubém struhadle naspod, na těsto dáme nádivku. Na nádivku nastrouháme menší díl těsta. Dáme péct. Polevu připravíme rozpuštěním všech ingrediencí na polevu.

Podobné recepty:

Pudinková buchta, Pudinková buchta od mikulinka, Pudinková bucha, Vynikající buchta s pudinkem a ovocem, Pudinková bábovka