Krupicové flamery s kokosem a jahodami
14.5.2008
1l. mléka,6 polévkových lžic dětské krupice, 2-3lžíce cukrku, špetka soli,jahod y, kokos
Jak na to:Z mléka krupice, cukru(můžeme dát i víc jak 3lžíce protože jahody jsou kyselejší ale záleží jak kdo má rád sladké) a soli uvaříme hustou kaši.Do ní přidáme jahody(pokud jsou zmražené tak scedíme a vymačkáme co nejvíc vody,aby kaše nezřídla) přisypeme strouhaný kokos a nalejeme do misky(nebo použijeme rosolníček) kterou vyložíme alobalem nebo potravinářskou fólií.Necháme v lednici vychladnout.Na talířku můžeme zdobit šlehačkou a čerstvým ovocem.Do kaše jde místo jahod dát cokoli.Vynikající je čokoláda navaření a nastrouhat k tomu perník.
Podobné recepty:Perníkové flamery, Tvaroh s jahodami, Jahodový štrůdl, Rychlé řezy, Tvarohové balonky s jahodami ( borůvkami)