Boloňské špagety
23.5.2008

špagety, 500 gramů mletého masa, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 1 plechovka loupaných rajčat, 1 sklenka suchého bílého vína, 1 rajský protlak, sůl, paprika, oregáno, rozmarýn, bazalka, olej, nastrouhaný parmezán
Jak na to:Nakrájenou na drobno cibuli osmažíme na oleji. Pak přidáme utřený česnek, mleté maso, sůl, pepř, oregáno, sladkou papriku a rozmarýn. Když se maso osmaží přidáme plechovku loupaných rajčat a rajský protlak. Za stálého míchání povaříme, pak přidáme bílé víno a ještě chvíli vaříme. Mezitím uvaříme špagety podle chuti, na talířích je polijeme omáčkou a ozdobíme lístky bazalky.
Podobné recepty:Boloňské vegetariánské špagety, Boloňské vegetariánské špagety, Špagety s italskou drobenkou, Špagety, Boloňské vegetariánské špagety