Slavnostní šlehačková bábovka z remosky

23.5.2008
Potřebujeme:

3 vejce, 100 g mouč. cukru, 350 g polohrubé mouky, 1 kypř. prášek, 1 vanil. cukr, 1 šlehačka, 2 lžíce kakaa, tuk na vymazání a mouka na vysypání formy, čokoládová poleva, moučkový cukr a citronová šťáva na ozdobu

Jak na to:

V míse jsme pečlivě promíchali všechny uvedené suroviny.Vzniklé těsto jsme rozdělili na dvě části.První jsme vlili do remoskové mísy, druhou jsme obarvili kakaem a doplnili jí dávku.Pekli jsme 55 minut.Vychladlou bábovku jsme ozdobili rozehřátou čokoládovou polevou.Po jejím ztuhnutí jsme promíchali citr. šťávu s mouč. cukrem a touto polotekutou směsí pokapali čokoládový povrch bábovky.

Podobné recepty:

Šlehačková bábovka, Bezlepková šlehačková bábovka, Šlehačková bábovka, Šlehačková bábovka, Rychlá šlehačková bábovka