Kávová Šarlota

27.5.2008
Potřebujeme:

Dlouhé piškoty 200g,160g pískového cukru, 1/2sáčku kávového pudinku, 250mlmléka,250g změklého másla,2 zarovnané lžičky instantní kávy.
Na polevu:Čokoládu na vaření.
Na zdobení:Šlehačku a 2 lžíce mandlí nakrájených na plátky.

Jak na to:

Formu důkladně vyložíme alobalem a vyložíme piškoty i po stranách.Zbytek piškotů nakrájíme na kousky a ty pak postupně vmícháme do hotové krémové náplně.Krém:Uvaříme pudink s 1 lžící cukru,máslo umícháme s cukrem a špetkou soli do hladké pěny,přidáme instantní kávu a vše vmícháme do hotového vychladlého pudinku.Zalejeme formu vyloženou piškoty až nahoru kávovým pudinkem s kousky nakrájených piškotů.Dáme do ledničky zatuhnout.Na vychlazené nalijeme čokoládovou polevu a rozetřeme.A znovu necháme zatuhnout.Ušleháme šlehačku ozdobíme a posypeme plátky mandlí,nebo i jinak přizdobit

Podobné recepty:

Kávová zrna, Kávová zrna, Čína z vepřového a sojoveho masa s celerem, Kávová zrna, Výborný chléb