Rychlý svatební medovník
30.12.2008

1x salko, 3x máslo, 5x balíček dlouhých medových plátku balení po 250g, 1x perník na strouhání, 1x hrst vlašských ořechů, čaj, 2x lžíce rumu
Jak na to:Uvaříme silný čaj. Necháme vychladnout, nalijeme do pekáče a přidáme rum.Salko uvaříme hodinu v papíňáku, necháme vychladnout, přídáme másla a vyšleháme.Placky seřízeme do čtverce, namažeme krémem, poté rychle spodní nenamazanou stranu protáhneme v čaji s rumem(jen trochu bych to nebylo moc rozmoklé), navrstvíme na sebe. Boky potřeme zbylým krémem. Posypeme směsí nastrouhaných odřezků z placek, strouhaného peníku a nasekaných ořechů.Necháme dva dny odležet.
Podobné recepty:Opilé kuřecí závitky a rychlý jablkový kompot, Jurské svatební palačinky, Medovník, Medovník, Tatranský medovník