Silvestrovský čajový punč

Potřebujeme:

rum 300 ml, voda 400 ml, citron 2 ks, hřebíček, pomeranče 2 ks, brandy 300 ml, cukr krupice 400 g, cukr vanilkový 2 balíčky, skořice celá a čaj

Jak na to:

Do vody svařené s cukrem přidáme tence skrojenou omytou kůru z pomerančů a jednoho citronu, skořici, hřebíček a vanilkový cukr. Zakryjeme a necháme vychladnout. Pak vmícháme šťávu z citronů a pomerančů, rum, brandy, vše dobře promícháme a prohřejeme, ale nevaříme! Základ punče naléváme do skleněných hrnečků a podle chuti doléváme horkým čajem.Výborný punč, do kterého přidáváme ovocné šťávy, rum a brandy.

Podobné recepty:

Čajový punč, Čajový punč, Čajový punč, Mléčný punč , Čajový punč