Skořicové kuře
29.5.2008

Ingredience: kuře, sůl, mletá skořice, brambory, máslo, bobkový list
Jak na to:Postup přípravy: Oloupané, syrové brambory nakrájíme na plátky cca 0,5 cm široké a klademe na suchý pekáček vedle sebe. Vrstvu posolíme a posypeme trochou skořice. Takto vrstvíme přibližně čtyři vrstvy brambor, každou solíme a skořicujeme. Na brambory poklademe čtvrtky kuřete, které jsme také posolili a z obou stran posypali skořicí. Na každou čtvrtku položíme plátek másla, do pekáčku jeątě vložíme 2-3 bobkové listy a dáme péct do trouby přiklopené druhým pekáčkem na cca hodinu, poté odkryté pečeme dokud není kůrčička na porcích zlatohnědá (cca půl hodiny).
Podobné recepty:Kuře na pivě, Skořicové řezy, Skořicové řezy, Nadívané kuře zalité pivem, Zlaté kuře