Piškot s pudinkovým krémeme a šlehačkou
30.5.2008
200 g polohr. mouky, 4 vejce, 200 g cukru, 4 lžíce horké vody, 1 šlehačka v prášku, strouhaná čokoládakrém: 1/2 l mléka, 2 jahodové pudinky, 4 lžíce cukru, 1 vanilkový cukr, 1 tvaroh, 250 g heryZ mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme pudink. Do vychladlého zašleháme vanil. cukr, tvaroh a heru.
Jak na to:Žloutky ušleháme s cukrem a přidáváme po lžících vodu. Pak vmícháme mouku, nakonec sníh z bílků. Plech vymažeme a vysypeme moukou. Upečený piškot potřeme krémem a na krém dáme vrstvu šlehačky ušlehané podle návodu na sáčku. Povrch posypeme nastrouhanou čokoládou.
Podobné recepty:Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou, Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou, Banánový piškot obalovaná v čokoládě, Tiramisu Vlasta, Beruška sedmitečná