Čokoládové sushi s mangovou pěnou
6.6.2008

100 g tmavé plátkové čokolády, 2 lžíce sladu,
pěna: 2 bílky, 1 velké zralé mango, 1 kelímek zakysané smetany nebo vegetariánského tvarohového krému, 1-2 lžíce med
Čokoládu zahřejeme dle návodu na obalu spolu s tekutým sladem. Tekutou čokoládu vlijeme na plech a pomocí stěrky ji uhladíme na placku asi 40 x 15 cm. Necháme ztuhnout. Pěna: bílky vyšleháme do tuhé pěny. Oloupeme a omyjeme mango. Dužinu rozmixujeme s kyselou smetanou. Ochutíme medem. Přidáme vyšlehané bílky. Čokoládu rozkrájíme na 4 pruhy, potřeme pěnou a srolujeme jako sushi.
Podobné recepty:Sushi Maki, Domácí sushi, Ranečkové sushi, Sushi nadívané aju, Suši