Domácí čokoláda
23.6.2008

25dkg mouč. cukru , 20 dkg ztuženého tuku-100% ,12dkg kakaa-čokoláda je lepší dáme-li část kakaa holandského , nasekané ořechy nebo kokos podle chuti , čokoládu můžeme také vylepšit přidáním několika lžic sušeného mléka nebo smetany
Jak na to:Rozpustíme tuk,přidáme kakao,cukr a ořechy,nebo i smetanu.Plníme formičky vypláchnuté studenou vodou.Asi za 2 hodiny už můžeme vyklápět čokoládu z formiček.Pozor:tuk nesmí být příliš horký a po zamíchání kakaa už neohříváme,kakao by se spálilo a čokoláda by nebyla dobrá.
Podobné recepty:Zmrazená čokoláda, Malinová šlehačka, Černobílá čokoláda, Mražená čokoláda, Čokoládky z čokolády