Španělské ptáčky pro pohodlné
9.6.2008

0,5kg hovězího masa,špek,3 cibule,4 vajíčka,30dkg gothaje,kyselé okurky,plnotučná hořčice,hladká mouka,masox,pepř,trochu soli
Jak na to:Na pokrájeném osmahnutém špeku si zesklovatíme pokrájenou cibulku,přidáme hovězí masíčko a kostku masoxu.Až se nám masíčko zatáhne,zalijeme vodou a dusíme.Já připravuji veškeré maso na omáčku v papiňáku,takže bylo za 1 hodinu měkké.Přidáme vodu a další pokrájené ingredience,plnotučnou hořčici a omáčku dohustíme moukou rozmíchanou ve troše vody.Podle chuti dosolíme a dopepříme.Jako přílohu můžeme dát houskový knedlík,ale i těstoviny.
Podobné recepty:Španělské ptáčky, Španělské Ptáčky, Španělské ptáčky, Španělský ptáček, Velikonoční recept