Chleba od sovicka

Potřebujeme:

100 ml podmáslí, 180 ml vody, 1 lžíce oleje, 1 lžička sezamu, 1 lžička lnu, 2 lžičky kmínu, 1/2 lžičky anýzu, 2,5 lžičky soli, 2 lžičky vloček, 300g chlebové pąeničné mouky, 200g chlebové žitné mouky, 50g celozrnné pšeničné mouky, 50g celozrnné žitné mouky, 1/2 lžičky sušeného nebo půlku ze 1/4 čerstvého droždí, 400 ml kvasu, 1 najemno nastrouhaná uvařená brambora

Jak na to:

Program Klasik (Základní) po ukončení kynutí přerušit program a pekárnu vypnout (Start/Stop). Zapnout na 2minuty program Pečení (pekárna se nahřeje) vypnout a nechat cca 40minut kynout. Pak zapnout program Pečení a nechat celou hodinu péct.

Podobné recepty:

Sedlácké fondue, Francouzské topinky, Sedlácké fondue, Obalovaný chleba ve vajíčku na sladko, Chléb na rychlé pohoštění