Chilský krůtí guláš

500 g krůtího masa bez kostí a kůže, 3 cibule, 2 kapie, 6 lžic rajčatového kečupu, worcesterská omáčka, chilli, sůl, mletá sladká paprika, česnek a olej
Jak na to:Krůtí maso nakrájíme na nudličky, vložíme na pánev s rozehřátým olejem a za stálého míchání smažíme 2 minuty. Přidáme dvě drobně nakrájené cibule, smažíme minutu, přidáme kapie nakrájené na nudličky, kečup, worcesterskou omáčku, sůl, chilli, mletou papriku, rozetřený česnek a krátce podusíme.
Podobné recepty:Krůtí minutový guláš, Krůtí prsa s broskví, Krůtí prsa plněné borůvkami, Pečené krůtí stehno v zeleninové omáčce, Pečené krůtí stehno v zeleninové omáčce