Cukety a kysaná smetana s těstovinami fusilli

Potřebujeme:

150 g těstovin, 1 pol. lžíce olivového oleje, 2 cukety, pokrájené podél, 2 stroužky česneku, jemně nakrájené, strouhaná kůra jednoho citrónu, 150 g nízkotučné kysané smetany, sůl a čerstvě mletý černý pepř, čerstvě strouhaný Parmezan

Jak na to:

Uvařte těstoviny podle návodu. Mezitím rozehřejte olej ve velké pánvi, osmahněte cukety a česnek dozlatova. Vmíchejte strouhanou citronovu kůru a osmahněte daląích 30 vteřin. Osušte těstoviny a dejte zpět do kastrolu, přidejte kysanou smetanu, dobře promíchejte, vmíchejte směs z cuket, ochuťte a podávejte s čerstvě strouhaným parmezanem.

Podobné recepty:

Zapečené cukety, Perkelt, Jednoduché brambory, Těstovinový salát, Lososová - krabí pomazánka