Cukety a kysaná smetana s těstovinami fusilli
18.7.2008

150 g těstovin, 1 pol. lžíce olivového oleje, 2 cukety, pokrájené podél, 2 stroužky česneku, jemně nakrájené, strouhaná kůra jednoho citrónu, 150 g nízkotučné kysané smetany, sůl a čerstvě mletý černý pepř, čerstvě strouhaný Parmezan
Jak na to:Uvařte těstoviny podle návodu. Mezitím rozehřejte olej ve velké pánvi, osmahněte cukety a česnek dozlatova. Vmíchejte strouhanou citronovu kůru a osmahněte daląích 30 vteřin. Osušte těstoviny a dejte zpět do kastrolu, přidejte kysanou smetanu, dobře promíchejte, vmíchejte směs z cuket, ochuťte a podávejte s čerstvě strouhaným parmezanem.
Podobné recepty:Zapečené cukety, Perkelt, Jednoduché brambory, Těstovinový salát, Lososová - krabí pomazánka