Kuřecí roláda s bramborovou kaší

Potřebujeme:

Plátek kuřecího masa na roládu, vejce, hrášek, šunku, anglickou slaninu, párek, klobásu, kys. okurek, červenou papriku ( někdy plním tím co dá lednička)

Jak na to:

Nejdříve si připravím na pánvy vaječnou omeletu: na pánev dám máslo, ve sklenici vyšlehám vejce a přidám hrst mraženého hrášku, to vleju na pánev a usmažím omeletu. Já používám větší kuř. prsa, která naříznu a vyklepu na větší plátek, posolím a posypu sladkou paprikou, na to položím plátky slaniny, na to dám omeletu, potom pokladu šunkou, pak narovnám nakrájená párek, klobásu, okurek papriku - to vše nakrájené na proušky. A začnu balit roládu, pořádně zavážu a dám do skleněné zapékací mísy, přidám lžíci másla a vše co zbylo nakrájené na kostičky, trochu podleju vodou a přiklopím víkem. Dám do trouby a peču v el. troubě ze spoda na 200 stupňů, tak hodinu a čtvrt, poté odkreju víko a dopeču na pečení ze zhora i zaspoda tak 15-20min. Pečení si musí každý uspůsobit, já dávám do studené trouby, průběžně kontroluji.Nakrájím na kolečka, pozor na provázek a podávám s brambor. kaší, kterou přeleju sosem.

Podobné recepty:

Kuřecí prsa se sýrem a broskví, Roláda z listového těsta, Marinované kuřecí křidélka, Drůbeží pestrá roláda, Lečovo-kuřecí řízky