Fazolové lusky s celozrnnými těstovinami
28.8.2008

130 gramů celozrnných těstovin, 50 gramů anglické slaniny, 200 gramů zmražených fazolových lusků, majoránka, sůl, 2 stroužky česneku, 3 lžíce sójové omáčky, 50 gramů sýra (hodí se Primátor), kečup
Jak na to:Slaninu nakrájíme na kostičky, v misce z varného skla ji na mírném ohni necháme zesklovatět, přidáme zmrazené lusky, které posypeme majoránkou a dusíme deset minut. Utřeme česnek se solí a spolu se sójovou omáčkou vmícháme k luskům a dusíme pět minut. Mezitím uvaříme těstoviny a nastrouháme sýr. Těstoviny podáváme s fazolovými lusky, posypané sýrem a pokapané kečupem.
Podobné recepty:Zavařené fazolové lusky, Fazolová polévka, Perkelt z Fazolových lusků, Dušená zelené fazolky, Fazolové rock'n role