Italská bylinková omáčka

5.11.2008
Potřebujeme:

1 cibule, 1 lžíce sekané zelené petrželky, 1 lžíce sekané natě kerblíku, 1 lžíce hořčice, jemně sekaná snítka estragonu, 1 lžíce sekaných kaparů, 1 v octě nakládaná a jemně nasekaná feferonka, 2 lžíce oleje, půl lžíce octa, mletý pepř, sůl

Jak na to:

Cibuli jemně nakrájíme, několikrát propláchneme studenou vodou a v čistém plátěném ubrousku dobře vymačkáme. Vymačkanou cibuli dáme do misky a smícháme s ostatními surovinami.
Podáváme k pečenému masu.

Podobné recepty:

Bulharský salát s olivami, Stehýnka na rozmarýnu a italská rýže, Italská omáčka, Kořeněná bylinková omáčka, Bylinková omáčka Chimichuri