Lasagne
1/2 kg mletého masa, 3/4 kg rajčat (nebo použijeme už loupaná v plechovce), 1 hlavička česneku, rajský protlak, kečup, olej, oregáno, bazalka, sůl, pepřpramazán, 1/4 l smetany, máslo a lasagne
Jak na to:Maso opečeme na trošce oleje, přidáme nakrájená rajčata, česnek, sůl, pepř, protlak, kečup, až z toho vznikne snadno roztíratelná směs a přidáme oregano a bazalku dle chuti. Na dno vymazaného pekáčku dáme lasagne, na to slabou vrstvu masové směsi, zase lasagne, zase masová směs, takto pokračujeme dokud máme masovou směs a místo v pekáčku. Končíme vrstvou lasagní. Smetanu smícháme s parmazánem, osolíme a rozlijeme na poslední vrstvu. Přikryjeme namaštěným alobalem, tak po půl hodině alobal sundáme a ještě 1/4 hod. dopékáme.
Podobné recepty:Kuřecí prsa zapékané s lasagnemy, Rychlé špenátové lasagne, Ovocné lasagne s jogurtem, Cuketové lasagne, Lasagne Frankie