Zapečená bramborová kaše

14.10.2008
Potřebujeme:

Bramborová kaše pro cca 4 osoby, 1 vejce, 150 g sýra, 50 g šunky, strouhanka, olej nebo máslo, sůl

Jak na to:

Bramborovou kaši (klidne i zbylou) necháme vychladnout a vmícháme vejce a 2/3 sýra. Vymažeme zapékací misku, vysypeme strouhankou a dáme do ní polovinu kaše, na ni rozložíme šunku a zakryjeme druhou částí kaše. Zbylý sýr smícháme s trochou strouhanky a nasypeme navrch kaše. Zapékáme dozlatova (cca 30 minut/180°C). Strouhanka se rozpeče se sýrem a krustička je krásně křupavá. POdáváme se zeleninovým salátem

Podobné recepty:

Kedlubnová omáčka s bramborami, Obilná kaše s ovocem, Čtyřbarevný bramborová kaše, Bramborová kaše, Rarášci