Kuřecí játra s hráškem a rýží
8.12.2008
Kuřecí játra ( někdy dělám i z krůtích jater ), olej, cibule, hrášek ( mražený nebo sterilizovaný ), lžíce kečupu, mletý nebo drcený kmín, pepř, masoxová kostka, hladká mouka na zahuštění.
Jak na to:Na olej si dáme spěnit cibulku, přidáme očištěná játra nakrájená na kostičky a orestujeme a dáme hrášek, tolik kolik kdo má rád. Posypeme kmínem a troškou pepře a dáme kečup a promícháme a podlejeme vodou. Podusíme tak 20 - 30 minut a přidáme masox a povaříme a zahustíme moukou nebo jíškou od Knorru.
Podáváme s rýží nebo bramborem.
Kuřecí játra na zelenině, Kuřecí játra na dijonská způsob, Kuřecí játra trochu jinak, Kuřecí směs na pivě, Kuřecí játra Halong