Vepřové maso s ananasem

Potřebujeme:

1/2 kg vepřového masa, jednu papriku, jeden rajský protlak, sůl, po špetce pepře a chilli (nemusí být), trošku oleje a 2 velké lžíce nadrobno nakrájeného ananasu

Jak na to:

Na kostičky nakrájené maso opečeme dorůžova na oleji. Potom přidáme sůl, pepř, chilli. Pořádně promícháme a přidáme pokrájenou papriku a rajský protlak. Trochu podlijeme a dusíme do měkka. Teprve když je maso měkké přidáme nakrájený ananas a o chvíli později šťávu z kompotu, do které jsme přidali trošku solamylu. Necháme krátce projít varem a podáváme. Pokud je potřeba můžeme přisladit cukrem.Jako příloha se hodí cokoliv : rýže, brambory, těstoviny i pečivo.

Podobné recepty:

Vepřové v červeném kari s ananasem, Uzené kotlety s ananasem, Drůbeží Čína, Vepřové masíčko po znojemsku, Vepřové soté s ananasem