Pekingské plněné okurky
28.8.2008
Pro 5-6 osob - 500 g mladých salátových okurek, 250 g vepřového nebo kuřecího masa, 1 vejce, 1 kávová lľička soli, 1 polévková lľíce bílého vína, 2 polévkové lľíce ąkrobové moučky, 1 polévková lľíce sójové omáčky, 2 ąálky vývaru.
Jak na to:Okurky podélně rozřízneme a vydlabeme. Maso jemně umeleme a smícháme s vejcem, vínem, solí a ąkrobovou moučkou. V horkém oleji opékáme tuto směs, aľ zezlataví. Okurky naplníme vychladlou směsí, naskládáme do hlubąí nádoby, zalijeme vývarem a sójovou omáčkou a přikryté vaříme do měkka .
Podobné recepty:Palačinky z pekingské zelí, Plněné okurky, Okurky plněné masem, Kuřecí prsa plněné nivu okurku a parkem, Ťamanský nudle