Smažené kuřecí rarášky

600 g kuřecích prsou, sůl, chilli (já dávám sladkou papriku - jen kvůli hezčí barvě), česnek, 1 dl světlého piva, 100 g hladké mouky, špetka kari koření, 1 vejce, špetka zázvoru, 2 dl oleje, lžička hořčice, lžička sojové omáčky
Jak na to:1. Omytá a osušená kuřecí prsa si nakrájím na větší hranolky.
2. Z mouky a vajíček si připravíme husté těstíčko, přidáme pivo, česnek, zázvor, kari koření, chilli, hořčici, sojovou omáčku. Podle chuti dosolíme.
3. Špalíčky z kuřecího masa namáčíme v hustém těstíčku a smažíme v oleji do zlatova.
4. Hotové dáme odkapak na ubrousek, aby nasákl přebytečný tuk, už takhle je ho tam spousta.
Příloha: nejlepší je asi bramborová kaše a zeleninová obloha, ale je možné podávát s jakoukoli přílohou z brambor.
Rarášky, Kuřecí rarášky, Klášterní rarášky, Klatovské kuřecí rarašky, Kuřecí rarášky