Naše čína
28.1.2009

Vepřové maso, sůl, pepř,1 vejce, kari koření,sojová omáčka,solamyl, česnek,porek, cibule, 1.zelená peprika, 1 malá sklenička leča
Jak na to:Vepřové maso nakrájíme na nudličky a dáme do skleněné mísy.Přidáme sůl , pepř,1 vejce, 1.lžičku kari, sojové omáčky solamylu, a 5 strožku utřeného česneku.Vše necháme proležet v lednici do druhého dne.Na velké pánvi ohřejeme olej přidáme pokrájený porek , 1 malou pokrájenou cibuli, zelenou pepriku pokrájíme na nudličky vše osmahneme a přidáme maso.Pořádně promícháme a ankonec přilijeme malou skleničku leča.Vše dusíme do měkka.
Příloha:
brambory
Čína ala Nikola, Čína, Čína-sojovka, Cuketový zapečený nákyp, Kuřecí maso s pórkem, žampioóny a sterilovaným hráškem