Cuketová musaka
27.10.2008

1 větší cuketa, 0,5 kg mletého masa, 3 větší brambory, 1 vejce, 10dkg strouhaného sýra, česnek, cibule, vegeta, majoránka, pepř, sůl
Jak na to:Brambory nakrájíme na tenčí plátky a vyplníme jimi dno vymazaného pekáče. Okořeníme (vegeta, sůl), druhou vrstvu vytvoříme z plátků cukety. Mleté maso promícháme s vejcem, nakrájenou cibulí, majoránkou, solí, pepřem a část rovnoměrmě rozprostřeme na cuketu. Takto pokračujeme ve vrstvení brambory-cuketa-mleté maso jak nám výška pekáče dovolí. Každou vrstvu cukety a brambor mírně posypeme vegetou a solí. Nakonec posypeme sýrem. Podáváme bez přílohy.
Podobné recepty:Cuketová pánvička, Cuketová buchta, Cuketová pomazánka se sýrem, Italská cuketová polévka, Cuketová polévka